Newsletter
Email:
image

Besnik Mustafaj: Basha ka bërë gabime të palejueshme për një lider.

ish-deputeti i Partisë Demokratike, Besnik Mustafaj, shprehet në një intervistë për Zërin e Amerikës.
image

DIALOGU është një rrënjë e çdo feje.

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Ali Zaimi, mori pjesë në konferencën e organizuar nga Parlamenti Evropian me temë “Dialogu ndërfetar si një instrument për zgjidhjen e konflikteve, rasti i Shqipërisë”....
me shume
image

“Feja dhe politika kanë pasur marrëdhënie inçestuale”

Këndvështrimi i diplomatit, ish-ministrit të Jashtëm dhe shkrimtarit Besnik Mustafaj për marrëdhëniet mes fesë dhe politikës në botë dhe Shqipëri. ...
me shume
image

Shteti shqiptar është mik i besimeve, feja dhe dhuna janë të papajtueshme

*Fjala e Presidentit te Republikes ne iftarin qe shtroi ne Pallatin e Brigadave me rastin e Muajit te Shenjte te Ramazanit...
me shume
Anna Lindh Foundation
Anna Lindh Foundation
Projekti
Projekti Dora-Dores
Alliance of Civillizations
Alliance of Civillizations
MDG Achievement Fund
MDG Achievement Fund
BLOG
Shruaj edhe ti